Vejce plněná tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
6 ks vejce
2 lžíce cibule
2 lžíce majonéza
1 konzerva tuňák
1 lžíce sekaná petrželka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a necháme vychladnout. Cibuli nasekáme najemno a odebereme 2 lžíce. Tuňáka necháme vykapat - scedíme.

  2. Vychladlá vejce rozpůlíme a žloutky vybereme. Žloutky smícháme tuňákem, cibulí, petrželkou a majonézou. Té můžeme dát podle potřeby více. Náplň okořeníme solí a pepřem.

  3. Půlky vajec naplníme tuňákovou směsí, ozdobíme a můžeme podávat. Předem klidně vychladíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!