Zeleninový salát s tuňákem a vejcem recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

1 ks vejce
1 ks mrkev
1 ks salát
1 balíček olivy
1 plechovka tuňák
olivový olej
1 plechovka zelené fazolky

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu na salát očistíme a podle potřeby oškrábeme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky

  2. Natrháme salát na kousky, mrkev nakrájíme na nudličky, fazolky na kousky a vše promícháme. Zeleninu dáme na talíř, přidáme vejce, tuňáka, dozdobíme olivami a rajským jablíčkem. Nakonec salát s tuňákem zakápneme olivovým olejem

  3. Zeleninový salát s tuňákem a vejcem podáváme s kouskem pečiva.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!