Vepřové maso s broskvemi a česnekem recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 palička česnek 1 lžíce olej 1 lžička sůl 1 lžička sójová omáčka 1 lžička worchester 500 g vepřové plecko 1/4 lžičky mletý černý pepř 3 - 4 ks čerstvá broskev
Postup Vepřové maso s broskvemi a česnekem
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku. Podlijeme vodou a dusíme, pokud maso není měkké
Vepřovou směs zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Dochutíme solí, sójovou omáčkou a worchestrem
Vepřové maso s broskvemi a česnekem podáváme s rýží.