Zelenina z grilu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
1 ks lilek
olivový olej
1 ks mladá cuketa
200 g cherry rajče
2 ks barevná paprika
bylinkové koření na gril

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si veškerou zeleninu, kterou očistíme a libovolně nakrájíme. Olivový olej rozmícháme se směsí bylinek a solí. Bylinky použijeme čerstvé nebo sušené

  2. Kostičky lilku, půlkolečka mladé cukety, plátky paprik i rozpůlená cherry rajčátka rozložíme na plech společně se čtvrtkami cibule. Zeleninu potřeme připraveným bylinkovým olejem

  3. V troubě nastavíme funkci gril a troubu zahřejeme na 175 °C. Zeleninu za občasného promíchání grilujeme doměkka

  4. Zeleninu z grilu podáváme jako hlavní chod i přílohu. Můžeme doplnit oblíbeným dipem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!