Zeleninový salát se zálivkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce cukr
2 lžíce olej
2 lžíce ocet
2 ks cibule
2 ks majonéza
3 lžíce hořčice
2 lžíce kečup
50 dkg kabanos
1 ks kyselá okurka
2 lžíce worchestr

Postup přípravy receptu

  1. Na zálivku svaříme olej, ocet, kečup, worchestr, hořčici, cukr a necháme vychladnout.

  2. Nakrájíme oloupanou cibuli, salám a okurku. Všechny suroviny nakrájíme na přibližně stejně velké kousky.

  3. K zelenině a salámu přidáme majonézu, převařenou zálivku, dobře promícháme a necháme 24 hodin odležet.

  4. Zeleninový salát se zálivkou podáváme s pečivem jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!