Babiččina čokoláda recept

Apetit Recepty cukroví

Suroviny na recept

40 g kakao
200 g cukr moučka
250 g ztužený tuk
170 g sušené mléko
1 balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodní lázni rozpustíme tuk, ovšem pozor, tuk nesmí vřít! Cukr moučka, kakao a sušené mléko prosejeme

  2. Do tuku přidáme prosáté suroviny, vanilkový cukr a pečlivě promícháme

  3. Rozpuštěnou čokoládovou hmotu naléváme do vymazaných formiček a dáme ztuhnout do chladu. Po ztuhnutí babiččinu čokoládu vyklopíme a uložíme do papírových košíčků, případně zabalíme jako bonbony do papírků

  4. Babiččinu čokoládu podáváme jako cukroví

  5. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!