Babiččina čokoláda recept
Apetit Recepty cukrovíSuroviny na recept
- 40 g kakao 200 g cukr moučka 250 g ztužený tuk 170 g sušené mléko 1 balíček vanilkový cukr
Postup Babiččina čokoláda
Postup přípravy receptu
-
Ve vodní lázni rozpustíme tuk, ovšem pozor, tuk nesmí vřít! Cukr moučka, kakao a sušené mléko prosejeme
Do tuku přidáme prosáté suroviny, vanilkový cukr a pečlivě promícháme
Rozpuštěnou čokoládovou hmotu naléváme do vymazaných formiček a dáme ztuhnout do chladu. Po ztuhnutí babiččinu čokoládu vyklopíme a uložíme do papírových košíčků, případně zabalíme jako bonbony do papírků
Babiččinu čokoládu podáváme jako cukroví
Foto: Shutterstock.com