Bagna Cauda recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek sůl rajčata fenykl zelenina 6 ks ančovičky olivový olej citronová šťáva řapíkatý celer
Postup Bagna Cauda
Postup přípravy receptu
-
V rendlíku rozehřejeme olivový olej, necháme v něm rozpustit tak 6 filátek ančoviček, přihodíme nasekaný stroužek česneku
Mezitím naservírujeme na talíř různé druhy čerstvé zeleniny – mrkev, fenykl, rajčátka, řapíkatý celer... Zeleninu osolíme a pokapeme citronovou šťávou
Jakmile se ančovičky rozpustí, omáčku vypneme a zamícháme do ní kousek másla, zakápneme opět citronovou šťávou
Bagna Caudu servírujeme v misce k čerstvé zelenině
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!