Barevný salát z uzené makrely recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazeček ředkvičky
1 ks salátová okurka
1 ks uzená makrela
1 svazeček jarní cibulka s natí
podle chuti
sůl
olivový olej
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uzenou makrelu obereme. Dáváme dobře pozor na kosti. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky. Salátovou okurku na kostičky. Jarní cibulku nakrájíme na proužky, včetně bílé části.

  2. Vše smícháme v míse dohromady. Dost osolíme a lehce opepříme. Zakápneme olivovým olejem.

  3. Barevný salát z uzené makrely necháme v chladu 1 hodinu odležet.

  4. Salát podáváme s bílým pečivem, může být namazané máslem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!