Bavorské klobásy na tmavém pivě recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5 lžic olej 2 špetky sůl 2 ks cibule 200 ml kečup 6 lžic sójová omáčka 1 lžíce škrobová moučka 350 ml černé pivo 4 ks beraní rohy 400 g bavorská klobása
Postup Bavorské klobásy na tmavém pivě recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Černé pivo promícháme se škrobovou moučkou, kečupem, sójovou omáčkou, olejem a troškou soli.
Do pekáčku vložíme cibuli s klobásami. Na klobásy položíme beraní rohy a všechno zalijeme pivní směsí.
Klobásy pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Bavorské klobásy na tmavém pivě podáváme s pečivem.