Bramborová rychlopizza recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks velké brambory
8 lžic strouhaný sýr
podle chuti
sůl
kečup
mletý černý pepř
měkký salám
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Jedna brambora odpovídá jedné porci. Bramboru nastrouháme nahrubo. Sýr nastrouháme.

  2. Na pánvičce rozpálíme lžíci oleje a do něj nasypeme strouhanou bramboru. Rozložíme na dno pánve, osolíme a opepříme. Po opečení z jedné strany už vznikne placka, kterou můžeme obrátit. Hned ji posypeme sýrem, ten se během opékání druhé strany pěkně roztaví. Na talíři ještě dochutíme kečupem.

  3. Komu na bramborové rychlopizze schází kousek masa, může si tam ještě před posypáním sýra přidat na kolečka nakrájený měkký salám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!