Bramborové gnochi se smetanou recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

sůl
vegeta
100 g mozzarella
1 kelímek krémová zakysaná smetana
500 g bramborové noky (gnocchi)
vločky chilli

Postup přípravy receptu

  1. Bramborové noky uvaříme podle návodu na obalu. Vhodíme je do vroucí osolené vody, zhruba po 3 minutách vyplavou na povrch. Vyjmeme je a necháme okapat

  2. Mezitím si zakysanou smetanou (s vyšším obsahem tuku) promícháme se lžičkou vegety a půl lžičkou chilli

  3. Gnochi navrstvíme do zapékací misky, zalijeme smetanou a poklademe pokrájenými plátky mozzarelly. Jen krátce necháme zapéct

  4. Bramborové gnocchi se smetanou podáváme jako přílohu ke grilovanému masu apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!