Bulharská domácí pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks brambory
2 ks cibule
1 lžíce mletá paprika
400 g hovězí maso
podle chuti
sůl
majonéza
kečup
sójová omáčka
mletý černý pepř
worchesterová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso a brambory zvlášť uvaříme. Do pomazánky můžeme použít zbylé maso z vývaru. Cibuli nasekáme na jemno.

  2. Vařené hovězí maso pomeleme spolu s brambory. Podle chuti přidáme sůl, pepř, papriku a nasekanou cibuli. Pomazánku dochutíme majonézou, kečupem, sójovou a worchesterovou omáčkou. Na pikantnější verzi použijeme ostrý kečup a chilli papričky.

  3. Bulharská domácí pomazánka je výborná k topinkám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!