Bulharská domácí pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks brambory 2 ks cibule 1 lžíce mletá paprika 400 g hovězí maso podle chuti sůl majonéza kečup sójová omáčka mletý černý pepř worchesterová omáčka
Postup Bulharská domácí pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso a brambory zvlášť uvaříme. Do pomazánky můžeme použít zbylé maso z vývaru. Cibuli nasekáme na jemno.
Vařené hovězí maso pomeleme spolu s brambory. Podle chuti přidáme sůl, pepř, papriku a nasekanou cibuli. Pomazánku dochutíme majonézou, kečupem, sójovou a worchesterovou omáčkou. Na pikantnější verzi použijeme ostrý kečup a chilli papričky.
Bulharská domácí pomazánka je výborná k topinkám.