Carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou recept
Apetit Recepty předkrmySuroviny na recept
- sůl rukola olivový olej citronová šťáva parmezán hovězí svíčková mletý černý pepř
Postup Carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou
Postup přípravy receptu
-
Svíčkovou nakrájíme na tenké plátky. Dřevěné prkénko zabalíme do potravinové fólie, pokapeme olivovým olejem, poklademe nakrájenými plátky masa, znovu pokapeme olejem, shora opět přikryjeme fólií a svíčkovou lehce naklepeme
Talíř poklademe lístky rukoly, osolíme, opepříme a jemně pokapeme olivovým olejem. Pak na talíř nandáme carpaccio, znovu osolíme a opepříme, dozdobíme rukolou a nastrouhaným parmezánem
Na závěr carpaccio z hovězí svíčkové dochutíme citronovou šťávou a můžeme podávat
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!