Celerový salát s kečupem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 ks celer
150 ml kečup
2 lžíce citronová šťáva
1 svazeček petrželová nať
podle chuti
sůl
cukr krupice

Postup přípravy receptu

  1. Syrový celer očistíme, omyjeme a hrubě nastrouháme. Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Petrželku opláchneme, vysušíme a nasekáme najemno.

  2. Kečup smícháme s citronovou šťávou, osolíme a podle chuti přisladíme.

  3. Celer promícháme s cibulí a petrželkou, přelijeme připravenou kečupovou zálivkou, dobře zamícháme a necháme v chladnu rozležet.

  4. Celerový salát s kečupem servírujeme s tmavým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!