Česnekové rybí filé recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2-3 stroužky česnek sůl citron 1 lžička vegeta 4 lžíce hladká mouka olej na smažení 1 lžíce mletá červená paprika 1 l studená voda 600 g mražené rybí filé mletý pepř černý
Postup Česnekové rybí filé recept
Postup přípravy receptu
-
Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře. Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
Hotový pokrm podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory.