Chléb Šumava recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
1 lžička cukr
4 lžičky sůl
1 lžíce kmín
380 ml voda
1 lžíce jablečný ocet
3 lžíce olivový olej
360 g hladká mouka
1 lžička sušené droždí
75 g celozrnná pšeničná mouka
140 g žitná mouka
75 g celozrnná žitná mouka

Postup přípravy receptu

  1. Do nádoby vkládáme sypké a tekuté ingredience ve sledu, jak jsou uvedeny.

  2. Troubu zapneme a nastavíme program základní, velikost střední, kůrka střední. Délka celkové přípravy na mé pekárně je 3 hodiny a 20 minut.

  3. Chléb Šumava u nás doma pečeme po celý rok, jak je dobrý.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!