Chlebíčky s pikantní rybí pomazánkou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 špetka sůl
2 ks vejce
2 ks vejce
1 ks cibule
1 snítka pažitka
3 lžíce majonéza
1 sklenice kapie
1 špetka pepř
1 ks jarní cibulka
1 konzerva šproty s chilli

Postup přípravy receptu

  1. Šproty necháme okapat, můžeme použít obyčejné ve slunečnicovém oleji nebo rovnou s příchutí chilli. Jarní cibulku nasekáme spolu s petrželkou nebo pažitkou, uvařená vejce nastrouháme. Přidáme ke šprotům, které jsme vidličkou rozmíchali v misce s majonézou. Dochutíme solí a pepřem, máme-li jen obyčejné šproty, pak přidáme špetku chilli

  2. Pikantní rybí pomazánku mažeme na chlebíčky, ozdobíme petrželkou, plátky vařeného vejce, kolečky cibule a proužkem kapie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!