Zapečené chlebíčky s kapií recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

šunka
bageta
sterilované okurky
tvrdý sýr
tatarská omáčka
sterilovaná kapie

Postup přípravy receptu

  1. Bagetu nakrájíme na plátky. Můžeme samozřejmě použít i veku. Sýr nastrouháme. Sterilovanou zeleninu (kapie, okurek) necháme okapat

  2. Každý plátek pečiva potřeme tatarskou omáčkou, poklademe plátek šunky, kousek kapie, okurky a zasypeme sýrem

  3. Chlebíčky poklademe na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do středně vyhřáté trouby zapéct. Stačí 10 minut, chlebíčky budou pěkně křupavé

  4. Zapečené chlebíčky s kapií podáváme jako chuťovku. Jsou dobré teplé i studené.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!