Ďábelská omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
petrželka
4 lžíce majonéza
1 ks feferonka
2 lžíce zakysaná smetana
2 lžíce smetana ke šlehání
2 lžíce pikantní kečup
1 ks cibule (malá)
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku a feferonku očistíme. Feferonku nakrájíme na nudličky a cibulku nasekáme nadrobno. Petrželku opereme a nasekáme najemno.

  2. Majonézu se smetanou, paprikou a kečupem dobře umícháme, aby se všechny ingredience spojily. Přidáme petrželku, a feferonku s cibulkou.

  3. Nakonec do omáčky zlehka přimícháme smetanou ke šlehání a dochutíme ji solí.

  4. Touto omáčkou dochucujeme například pokrmy s grilovaným, nebo pečeným masem a bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!