Ďábelská omáčka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl petrželka 4 lžíce majonéza 1 ks feferonka 2 lžíce zakysaná smetana 2 lžíce smetana ke šlehání 2 lžíce pikantní kečup 1 ks cibule (malá) mletá pálivá paprika
Postup Ďábelská omáčka recept
Postup přípravy receptu
-
Cibulku a feferonku očistíme. Feferonku nakrájíme na nudličky a cibulku nasekáme nadrobno. Petrželku opereme a nasekáme najemno.
Majonézu se smetanou, paprikou a kečupem dobře umícháme, aby se všechny ingredience spojily. Přidáme petrželku, a feferonku s cibulkou.
Nakonec do omáčky zlehka přimícháme smetanou ke šlehání a dochutíme ji solí.
Touto omáčkou dochucujeme například pokrmy s grilovaným, nebo pečeným masem a bramborem.