Ďábelská směs ze Slovácka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 80 g olej sůl 50 g máslo 250 g cibule 80 g kečup mletý pepř kari koření 500 g vepřová plec worcesterská omáčka 250 g moravská klobása
Postup Ďábelská směs ze Slovácka recept
Postup přípravy receptu
-
Omytou vepřovou plec pokrájíme spolu s klobásou a cibulí na drobné plátky. Vše okořeníme, ochutíme kečupem a worcesterskou omáčkou, osolíme a necháme asi 30 minut odležet.
V pánvi rozpálíme olej a vložíme uleželé maso s cibulí a klobáskou. Ďábelskou směs zprudka opečeme. Pak ji přikryjeme pokličkou a necháme v troubě dodusit doměkka. Před podáváním přidáme máslo a dochutíme solí, pepřem a jiným kořením.
Ďábelskou směs ze Slovácka podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je chléb.