Ďábelská směs ze Slovácka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

80 g olej
sůl
50 g máslo
250 g cibule
80 g kečup
mletý pepř
kari koření
500 g vepřová plec
worcesterská omáčka
250 g moravská klobása

Postup přípravy receptu

  1. Omytou vepřovou plec pokrájíme spolu s klobásou a cibulí na drobné plátky. Vše okořeníme, ochutíme kečupem a worcesterskou omáčkou, osolíme a necháme asi 30 minut odležet.

  2. V pánvi rozpálíme olej a vložíme uleželé maso s cibulí a klobáskou. Ďábelskou směs zprudka opečeme. Pak ji přikryjeme pokličkou a necháme v troubě dodusit doměkka. Před podáváním přidáme máslo a dochutíme solí, pepřem a jiným kořením.

  3. Ďábelskou směs ze Slovácka podáváme s přílohou podle chuti. Nejlepší je chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!