Dobrý domácí kečup recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce sůl
1 kg rajčata
25 dkg cibule
25 dkg cukr krystal
3 ks červená paprika
1 ks celá skořice

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme 1,5 kg omytých rajčat, papriky a všechno množství oloupané cibule do širokého kastrolu.

  2. K zelenině přidáme cukr, 1 rovnou polévkovou lžíci soli, kousek celé skořice a za občasného míchání vaříme 1 hodinu.

  3. Domácí kečup poté propasírujeme a naplníme do sklenic. Aby vydržel celou zimu, sterilujeme kečup 20 minut na 85 °C.

  4. Kečup podle tohoto receptu je moc dobrý a použití je jen na vlastní chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!