Drůbeží játra na jehle recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

180 g slanina
500 g drůbeží játra
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
oregano
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Očištěná játra rozdělíme na větší kousky. Opláchneme, necháme odkapat, poté opepříme a obalíme v oreganu.

  2. Jednotlivé kousky masa zabalíme do plátků slaniny a napíchneme na špíz. Zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet.

  3. Drůbeží játra na jehle grilujeme za občasného potírání olejem asi 10 - 13 minut, špíz opékáme ze všech stran.

  4. Drůbeží játra na jehle solíme až před servírováním, jinak by ztvrdla. Játra na jehle podáváme s různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!