Dvoubarevný domácí pribináček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr krupice
1 balíček vanilkový cukr
250 ml smetana ke šlehání
25 dkg měkký tvaroh
podle chuti
banán
granko

Postup přípravy receptu

  1. Prošleháme tvaroh a zlehka spojíme se šlehačkou ušlehanou s oběma cukry. Hmotu rozdělíme na poloviny a jednu obarvíme grankem.

  2. Připravíme malé misky nebo kelímky. Dno vyložíme banánem a střídavě vrstvíme tmavou a světlou část. Ovoce volíme podle chuti a stejně jako příchutě granka. Podle chuti můžeme i přisladit.

  3. Dvoubarevný domácí pribináček podáváme jako výborný chutný dezert k odpolednímu mlsání.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!