Fazolkový salát s rajčaty a mozzarellou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

300 g mozzarella
1 hrst čerstvá bazalka
1 ks červená cibule
350 g cherry rajče
350 g zelené fazolky
200 ml česneková zálivka

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky očistíme. Vložíme je do vroucí osolené vody a přibližně 4 minuty povaříme. Poté je slijeme a propláchneme studenou vodou. Necháme důkladně okapat.

  2. Mozzarellu slijeme a dobře osušíme. Poté ji nakrájíme na tenké plátky.

  3. Cherry rajčátka omyjeme a suchá pokrájíme na čtvrtinky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  4. Na jednotlivé talířky rozložíme po částech fazolky, rajčátka, cibuli, sýr, přelijeme jemně česnekovou zálivkou a ozdobíme opranou bazalkou. Servírujeme vychlazené.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!