Filé jako mozeček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
4 ks vejce
1 ks cibule
kmín
500 g filé

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rybí filé nasekáme.

  2. Na pávni rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a necháme ji lehce zezlátnout. Přidáme rozmrazené filé, osolíme ho, okmínuje a pod pokličkou filé za občasného míchání podusíme. Zatím si do misky rozklepneme vejce a vidličkou je lehce vyšleháme. Vejce vlijeme k podušenému filé a za občasného míchání je necháme srazit jako mozeček.

  3. Filé jako mozeček podáváme jako hlavní chod s brambory, nebo jen tak s pečivem jako svačinu. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!