Francouzský krabí salát recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 2 balíčky krabí tyčinky mletý černý pepř 1 ks střední pórek 2 ks kyselé jablko 1-2 ks feferonková paprička 1 konzerva malá kukuřice 15 dkg lepší tvrdý sýr 1 kelímek smetanový jogurt (velký)
Postup Francouzský krabí salát recept
Postup přípravy receptu
-
Pórek, jablka a papričky očistíme a nakrájíme na drobnější kousky. Pórku a papriček dáváme s mírou, protože jsou výrazné. Sýr a krabí tyčinky taky nakrájíme nadrobno. Konzervu kukuřice otevřeme a zcedíme.
Všechny suroviny smícháme a zalijeme jogurtem. Podle chuti osolíme a opepříme.
Doporučuji salát nechat v lednici vychladit a nechat uležet do druhého dne.
Podáváme s česnekovými nebo obyčejnými bagetkami.