Francouzský krabí salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 balíčky krabí tyčinky
mletý černý pepř
1 ks střední pórek
2 ks kyselé jablko
1-2 ks feferonková paprička
1 konzerva malá kukuřice
15 dkg lepší tvrdý sýr
1 kelímek smetanový jogurt (velký)

Postup přípravy receptu

  1. Pórek, jablka a papričky očistíme a nakrájíme na drobnější kousky. Pórku a papriček dáváme s mírou, protože jsou výrazné. Sýr a krabí tyčinky taky nakrájíme nadrobno. Konzervu kukuřice otevřeme a zcedíme.

  2. Všechny suroviny smícháme a zalijeme jogurtem. Podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Doporučuji salát nechat v lednici vychladit a nechat uležet do druhého dne.

  4. Podáváme s česnekovými nebo obyčejnými bagetkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!