Frito malorquin recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

artyčoky
hrášek
1 stroužek česnek
sůl
4 ks brambory
1 plátek fenykl
olivový olej
1 ks červená paprika
jehněčí játra
0,5 ks červená cibule
mletý černý pepř
jehněčí maso

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí maso i játra nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm nakrájený česnek, po chvíli přidáme cibuli a promícháme

  2. Na vedlejší pánvi orestujeme maso a pak ho přidáme k cibuli a česneku. Potom zvlášť orestujeme játra, přihodíme k nim fenykl a opět vložíme ke směsi na vedlejší pánvi

  3. Postupně přisypeme ještě nakrájenou papriku, hrášek, oloupané brambory vařené ve slupce a artyčoky. Vše osolíme a opepříme

  4. Frito malorquin podlijeme trochou vody, promícháme, nandáme na talíř a pokapeme olivovým olejem

  5. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!