Frito malorquin recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- artyčoky hrášek 1 stroužek česnek sůl 4 ks brambory 1 plátek fenykl olivový olej 1 ks červená paprika jehněčí játra 0,5 ks červená cibule mletý černý pepř jehněčí maso
Postup Frito malorquin
Postup přípravy receptu
-
Jehněčí maso i játra nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm nakrájený česnek, po chvíli přidáme cibuli a promícháme
Na vedlejší pánvi orestujeme maso a pak ho přidáme k cibuli a česneku. Potom zvlášť orestujeme játra, přihodíme k nim fenykl a opět vložíme ke směsi na vedlejší pánvi
Postupně přisypeme ještě nakrájenou papriku, hrášek, oloupané brambory vařené ve slupce a artyčoky. Vše osolíme a opepříme
Frito malorquin podlijeme trochou vody, promícháme, nandáme na talíř a pokapeme olivovým olejem
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!