Grilovací salsa Jack Daniels recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 šálků cibule
0 šálků jablečný ocet
1 lžíce tabasco
1 lžička dijonská hořčice
0 šálků worcesterská omáčka
0 šálků třtinový cukr
0 šálků citronová štáva
1 lžička wasabi
0 šálků jablečná štáva
1 šálek kečupová salsa
0 šálků whisky Jack Daniels

Postup přípravy receptu

  1. Šálek, který použijeme v tomto receptu, je o obsahu 240 ml.

  2. Na pánvi necháme rozpustit máslo. Přidáme najemno nasekanou cibuli. Jakmile začne zlátnout, přidáme jablečnou a citronovou šťávu, worcesterskou omáčku, jablečný ocet, tabasco a třtinový cukr. Přivedeme k varu a provaříme několik minut.

  3. Přidáme kečupovou salsu, hořčici, wasabi a whisky. Necháme dusit na mírném ohni asi 35 - 40 minut. Občas promícháme. Pak odstavíme a necháme vychladnout.

  4. Grilovací salsa Jack Daniels je výborná při grilování, jako marináda, i na potírání masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!