Guláš z rybích filet recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
4 špetky sůl
2 lžíce máslo
1 dl mléko
1 ks cibule
3-4 lžičky kmín mletý
3-4 lžičky sladká paprika
1 kelímek zakysaná smetana
8 plátků rybí filé (treska)
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme na másle a oleji.

  2. Přidáme na plátky nakrájený česnek, který rychle osmažíme.

  3. Rybí filety po jedné straně osolíme, posypeme kmínem a paprikou.

  4. Okořeněnou stranou vložíme filety na osmaženou cibuli.

  5. Při smažení okořeníme i druhou stranu.

  6. Filé opékáme po obou stranách, dokud se porce nerozpadnou.

  7. Přidáme zakysanou smetanu rozředěnou mlékem a krátce povaříme.

  8. Guláš z rybích filet můžeme dochutit pažitkou, petrželkou, provensálským kořením atd. podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!