Guláš z rybích filet recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 4 špetky sůl 2 lžíce máslo 1 dl mléko 1 ks cibule 3-4 lžičky kmín mletý 3-4 lžičky sladká paprika 1 kelímek zakysaná smetana 8 plátků rybí filé (treska) podle potřeby olej na smažení
Postup Guláš z rybích filet recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme na másle a oleji.
Přidáme na plátky nakrájený česnek, který rychle osmažíme.
Rybí filety po jedné straně osolíme, posypeme kmínem a paprikou.
Okořeněnou stranou vložíme filety na osmaženou cibuli.
Při smažení okořeníme i druhou stranu.
Filé opékáme po obou stranách, dokud se porce nerozpadnou.
Přidáme zakysanou smetanu rozředěnou mlékem a krátce povaříme.
Guláš z rybích filet můžeme dochutit pažitkou, petrželkou, provensálským kořením atd. podle chuti.