Hermelínová pomazánka 1 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
1 ks hermelín
1 ks menší cibule
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžička mletá sladká paprika
0.8 lžičky mletá pálivá paprika
1 ks malá majonéza
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekoucí vodou a ochlazená vajíčka oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.

  2. V misce smícháme hermelín, vejce a cibuli, vše řádně promícháme i s přidaným kořením - paprikou a solí. Doplníme majonézou a hořčicí.

  3. Hermelínovou pomazánku necháme uloženou vespod lednice přes noc. Kdo vydrží, nechá ji v lednici i dva dny.

  4. Přílohou je vhodná bílá veka.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!