Hermelínová pomazánka 1 recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks vejce 1 ks hermelín 1 ks menší cibule 1 lžička plnotučná hořčice 1 lžička mletá sladká paprika 0.8 lžičky mletá pálivá paprika 1 ks malá majonéza podle chuti sůl
Postup Hermelínová pomazánka 1 recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekoucí vodou a ochlazená vajíčka oloupeme. Nakrájíme na drobné kostičky. Hermelín a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
V misce smícháme hermelín, vejce a cibuli, vše řádně promícháme i s přidaným kořením - paprikou a solí. Doplníme majonézou a hořčicí.
Hermelínovou pomazánku necháme uloženou vespod lednice přes noc. Kdo vydrží, nechá ji v lednici i dva dny.
Přílohou je vhodná bílá veka.