Hovězí alla pizzaiola recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek sůl 1 lžička oregano pepř 4 lžíce olivový olej 600 g hovězí maso 2 lžičky čerstvá petrželka 400 g rajčata v plechovce
Postup Hovězí alla pizzaiola recept
Postup přípravy receptu
-
Česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky. Maso očistíme, nakrájíme na slabé plátky a naklepeme. Petrželku nasekáme.
Na olivovém oleji osmahneme česnek dozlatova a přidáme plechovku rajčat, oregano, petrželku a sůl. Jakmile nám omáčka trošku zhoustne, přidáme naklepané a očištěné maso. Maso musí být ponořené. Přikryjeme a vaříme 5 - 6 minut. Osolíme a opepříme. Hovězí alla pizzaiola nevaříme dlouho, neboť by nám ztvrdlo.
Hovězí alla pizzaiola podáváme s těstovinami a přeléváme omáčkou. Záleží však na nás, jak vše naservírujeme.