Hovězí roštěná recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
1 ks masox
4 plátky hovězí roštěná
podle potřeby
sůl
máslo
hořčice
sádlo
žampiony
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí roštěnou na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme je z obou stran hořčicí. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme. Jednu cibuli najemno, druhou na dílky.

  2. Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno nakrájenou 1 cibuli osmahneme dozlatova. Vrátíme zpět maso, zalijeme vodou a přidáme masox. Hovězí roštěnou dusíme doměkka.

  3. Na másle osmahneme druhou cibuli a žampiony.

  4. Na talíře rozdělíme hovězí roštěnou, zasypeme směsí cibule a žampionů a přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!