Hrk hrk buchta s broskvemi recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 120 g cukr 3 ks vejce 0 balíčků prášek do pečiva 1 balíček vanilkový cukr 150 g polohrubá mouka náplň 220-250 ml smetana ke šlehání 1 konzerva broskvový kompot 1 balíček smeta-fix 1 balíček Creme Olé pudink
Postup Hrk hrk buchta s broskvemi recept
Postup přípravy receptu
-
Cukr, vejce a vanilkový cukr utřeme, pak po lžících přidáváme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Dáme do trouby na 180 °C a pečeme asi 12 minut.
Do uzavíratelné nádoby dáme všechny ingredience na náplň, uzavřeme a třepeme (hrkáme) tak dlouho, než se spojí do hustého krému. Kompot dáváme i s lákem, buchta je pak více ovocná a vláčná.
Krém vylijeme na těsto a necháme ztuhnout. Za půl hodiny máme skvělou hrk hrk buchtu s broskvemi, která potěší jak děti, tak dospělé.