Hrk hrk buchta s broskvemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
120 g cukr
3 ks vejce
0 balíčků prášek do pečiva
1 balíček vanilkový cukr
150 g polohrubá mouka
náplň
220-250 ml smetana ke šlehání
1 konzerva broskvový kompot
1 balíček smeta-fix
1 balíček Creme Olé pudink

Postup přípravy receptu

  1. Cukr, vejce a vanilkový cukr utřeme, pak po lžících přidáváme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Dáme do trouby na 180 °C a pečeme asi 12 minut.

  2. Do uzavíratelné nádoby dáme všechny ingredience na náplň, uzavřeme a třepeme (hrkáme) tak dlouho, než se spojí do hustého krému. Kompot dáváme i s lákem, buchta je pak více ovocná a vláčná.

  3. Krém vylijeme na těsto a necháme ztuhnout. Za půl hodiny máme skvělou hrk hrk buchtu s broskvemi, která potěší jak děti, tak dospělé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!