Italská zimní polévka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek 2 ks rajče olivový olej 0.5 ks menší cibule 1 lžíce petrželová nať 1 hrst zelený hrášek zelený pepř mořská sůl 1 hrst rýžové těstoviny
Postup Italská zimní polévka recept
Postup přípravy receptu
-
Rajčata spaříme a oloupeme.
Na pánvi zpěníme pokrájenou cibulku, česnek a nasekanou petrželovou nať. Přidáme pokrájená rajčata, zelený hrášek a krátce orestujeme. Zalijeme vroucí vodou, osolíme, opepříme a povaříme, až je vše měkké.
Do polévky přidáme těstoviny, krátce povaříme a podáváme. Těsně před konzumací přidáme lžičku čerstvého olivového oleje.
Italskou zimní polévku po přípravě podáváme jako zdravý chod.