Italská zimní polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
2 ks rajče
olivový olej
0.5 ks menší cibule
1 lžíce petrželová nať
1 hrst zelený hrášek
zelený pepř
mořská sůl
1 hrst rýžové těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata spaříme a oloupeme.

  2. Na pánvi zpěníme pokrájenou cibulku, česnek a nasekanou petrželovou nať. Přidáme pokrájená rajčata, zelený hrášek a krátce orestujeme. Zalijeme vroucí vodou, osolíme, opepříme a povaříme, až je vše měkké.

  3. Do polévky přidáme těstoviny, krátce povaříme a podáváme. Těsně před konzumací přidáme lžičku čerstvého olivového oleje.

  4. Italskou zimní polévku po přípravě podáváme jako zdravý chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!