Jarní pomazánka s ředkvičkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 ks ředkvičky
100 g bílý jogurt
100 g netučný tvaroh
1 ks střední cibule
2 ks vejce natvrdo
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaná vejce nakrájíme na kostičky. Omyté ředkvičky nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme najemno.

  2. Jogurt smícháme s tvarohem a přidáme ostatní suroviny - ředkvičky, cibuli a vejce. Vše pečlivě spojíme a podle chuti dochutíme solí.

  3. Jarní pomazánku se ředkvičkami podáváme s jakýmkoliv pečivem. Pomazánka se hodí jak na jednohubky, tak na svačinku nebo lehkou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!