Játra s pomerančovou šťávou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - olej - - sůl 1 ks vejce - - strouhanka 1 ks cibule - - tymián 1 ks pomeranč - - mouka hladká - - pepř mletý - - šalvěj 1 dl vývar kuřecí 4 plátky játra vepřová
Postup Játra s pomerančovou šťávou recept
Postup přípravy receptu
-
Játra obalíme v trojobalu(do vejce přidáme šalvěj a tymián). Na rozpáleném oleji je osmahneme dozlatova z obou stran, nakonec osolíme, opepříme a na papírovém ubrousku osušíme. Uložíme je na teplé místo a do té samé pánve přidáme cibulku, necháme ji zesklovatět, přilijeme pomerančovou šťávu a vývar, uvedeme do varu a játra na talíři zalijeme touto omáčkou. Podáváme s brambory nebo rýží.