Játrové tajemství recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
4 lžíce kečup
500 g vepřová játra
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na asi centimetrové plátky.

  2. Rozdělíme na 4 hromádky, z nichž každou poskládáme v jedné vrstvě na alobal potřený máslem.Poklademe tenkými plátky z půlky cibule, potřeme lžící kečupu a popepříme. Nesolíme! Pokud to bude třeba, dosolíme až po skončení tepelné úpravy.

  3. Připravené porce dobře zabalíme a pečeme v troubě 25 minut při teplotě 200 - 220°C.

  4. Povede-li se z alobalových balíčků udělat něco jako mističky, neztratí se nám ani kapka výborné šťávičky.

  5. Podávat můžeme s bramborem nebo jenom z chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!