Jehněčí šašlik se slaninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g slanina
česnek
sůl
1 ks cibule
olivový olej
mletý černý pepř
250 g jehněčí maso

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme a prolisujeme.

  2. Jehněčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme odležet v olivovém oleji.

  3. Slaninu nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtiny.

  4. Potom ho nakrájíme na kostky, které napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na špejle.

  5. Vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme přibližně 15 minut.

  6. Šašlik je vynikající s bramborovo - kroupovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!