Jogurtové tofu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
200 g petržel
400 g tofu
1 dl bílý jogurt
3 lžíce rostlinný olej
podle chuti
sůl
petrželová nať
solčanka
podle potřeby
voda nebo zeleninový vývar

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a petržel oškrábeme. Tofu nakrájíme.

  2. Na oleji opražíme nadrobno pokrájenou cibuli a asi centimetrové kostky tofu. Potom přidáme na struhadle nastrouhanou petržel, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  3. Podušené tofu smícháme s bílým jogurtem, dochutíme solčankou a nasekanou petrželovou natí.

  4. Jogurtové tofu podáváme s uvařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!