Jogurtový dresink s pažitkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

dresink
1 špetka sůl
2 lžičky majonéza
1 špetka cukr moučka
150 g bílý jogurt
1 špetka mletý černý pepř
0 svazků čerstvá pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Pažitku nakrájíme nadrobno, vložíme do cedníku a propláchneme, abychom se zbavili nečistot a poté i přebytečné vody.

  2. Do připravené misky dáme celý bílý jogurt, přidáme podle chuti sůl, pepř a špetku cukru. Dále přidáme majonézu a vše důkladně promícháme. Po promíchání, když nám chuť už vyhovuje, vložíme nakrájenou pažitku a vše pečlivě zamícháme. Připravený dresink necháme v lednici vychladit.

  3. Jogurtový dresink s pažitkou se hodí k jakémukoliv grilovanému masu či pečeným bramborám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!