Kachna Kung - Pao recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 120 g olej sůl 1 ks kachna glutasol 2 ks mladý pórek 100 g oloupané arašídy 0.5 lžičky mletá pálivá paprika nebo feferonka podle potřeby vývar z drůbků
Postup Kachna Kung - Pao recept
Postup přípravy receptu
-
Maso z vykostěné kachny nakrájíme na plátky, osolíme je a dáme na rozpálený olej na pánvi.
K osmaženým kouskům masa přidáme na plátky nakrájený pórek a arašídové oříšky. Pokračujeme ve smažení a přidáme ještě utřený česnek, pálivou papriku nebo feferonky a na špičku nože glutasol. Podlijeme vývarem z drůbků, podle chuti přisolíme a krátce podusíme.
Kachnu Kung-Pao podáváme s rýží nebo chlebem.