Kančí hřbet na česneku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 40 g slanina 4 stroužky česnek sůl 1 ks cibule 80 g sádlo 2 lžíce strouhaný chléb 800 g kančí hřbet podle chuti celý černý pepř celé nové koření
Postup Kančí hřbet na česneku recept
Postup přípravy receptu
-
Česnek očistíme, prolisujeme a utřeme s česnekem. Očištěný hřbet prošpikujeme slaninou a potřeme česnekem.
Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou velkou cibuli a koření. Vložíme maso, zprudka opečeme, podlijeme a dáme péci. Během pečení přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme, zaprášíme strouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Kančí hřbet na česneku osolíme podle chuti.
Kančí hřbet na česneku podáváme s bramborovým knedlíkem.