Kančí hřbet na česneku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

40 g slanina
4 stroužky česnek
sůl
1 ks cibule
80 g sádlo
2 lžíce strouhaný chléb
800 g kančí hřbet
podle chuti
celý černý pepř
celé nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Česnek očistíme, prolisujeme a utřeme s česnekem. Očištěný hřbet prošpikujeme slaninou a potřeme česnekem.

  2. Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou velkou cibuli a koření. Vložíme maso, zprudka opečeme, podlijeme a dáme péci. Během pečení přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme, zaprášíme strouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Kančí hřbet na česneku osolíme podle chuti.

  3. Kančí hřbet na česneku podáváme s bramborovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!