Kapří ražniči recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
2 ks cibule
300-400 g kapr
2 ks kapie
100 g žampiony
mletý bílý pepř
citronová šťáva
100 g drůbeží šunka

Postup přípravy receptu

  1. Očištěného kapra nakrájíme na stejně velké kousky, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet.

  2. Mezitím si oloupeme žampiony, šunku pokrájíme na kostky, kapie na silnější nudličky a cibuli na plátky.

  3. Na jehly střídavě napichujeme připravené suroviny. Takto připravené kapří ražniči grilujeme v předehřáté troubě a během grilování potíráme olejem.

  4. Grilované kapří ražniči podáváme s vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!