Krémová rybí polévka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 50 g celer 400 ml voda 50 g mrkev bílý pepř čerstvá bazalka 400 g rybí filé 50 ml rama creamfine ke šlehání podle potřeby rama culinesse tekutá jíška
Postup Krémová rybí polévka recept
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé opečeme na ramě společně s jemně pokrájenou mrkví a celerem.
Pak vše zalijeme vodou a vaříme, až je zelenina měkká. Poté směs rozmixujeme ponorným mixérem, zjemníme smetanou a podle chuti přidáme majonézu. Krátce povaříme a přidáme tekutou jíšku, která polévku zahustí. Dochutíme jemně sekanou bazalkou, bílým pepřem a solí.
Krémovou rybí polévku podáváme nejlépe teplou. Dobrá je s čerstvým pečivem nebo krutonky.