Krůtí prsa s řapíkatým celerem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
50 g máslo
1 dl bílé víno
1 dl olivový olej
1 svazek listový špenát
2 řapíky řapíkatý celer
500 g krůtí prsa
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa nakrájíme na kostky. Česnek oloupeme a nakrájíme nahrubo. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky.

  2. Na olivovém oleji a másle osmahneme nakrájený česnek. Dále přidáme nakrájený řapíkatý celer a chvíli opékáme. Poté přihodíme krůtí maso, necháme zatáhnout, zalijeme bílým vínem a necháme vyvařit alkohol. Následně přidáme máslo a listový špenát, chvíli povaříme a lehce osolíme.

  3. Krůtí prsa s řapíkatým celerem podáváme s rýží jako chutný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!