Lahůdková škvarková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička sůl
2 ks vejce
1 ks cibule
250 g škvarky
2 lžíce plnotučná hořčice
1 špetka muškátový oříšek
2 ks sterilované okurky
0 lžiček mletý kmín
0 lžiček mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Škvarky pomeleme a cibuli nasekáme nadrobno. Vejce uvaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Okurky nakrájíme také na kousky.

  2. Škvarky osolíme, okořeníme a přidáme hořčici, nasekanou cibuli, vejce, okurky a celé to pořádně promícháme.

  3. Lahůdkovou škvarkovou pomazánku necháme vychladit a následně podáváme namazanou na čerstvém pečivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!