Lahůdková škvarková pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžička sůl 2 ks vejce 1 ks cibule 250 g škvarky 2 lžíce plnotučná hořčice 1 špetka muškátový oříšek 2 ks sterilované okurky 0 lžiček mletý kmín 0 lžiček mletý černý pepř
Postup Lahůdková škvarková pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Škvarky pomeleme a cibuli nasekáme nadrobno. Vejce uvaříme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Okurky nakrájíme také na kousky.
Škvarky osolíme, okořeníme a přidáme hořčici, nasekanou cibuli, vejce, okurky a celé to pořádně promícháme.
Lahůdkovou škvarkovou pomazánku necháme vychladit a následně podáváme namazanou na čerstvém pečivu.