Lahůdkový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks vejce
30 dkg brambory
10 dkg cibule
10 dkg celer
10 dkg rajče
10 dkg hříbky v octě
podle potřeby
3-4 lžíce olej
nálev z hříbků
podle chuti
sůl
ocet
hořčice
worchester

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Celer očistíme a uvaříme. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout.

  2. Tvrdá rajčata, vejce, celer, brambory a nakládané hříbky nakrájíme na drobné kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Všechno smícháme dohromady.

  3. Z oleje, octa, hořčice, worchesteru, soli a nálevu z hříbků umícháme zálivku a promícháme se salátem.

  4. Lahůdkový salát podáváme jako osvěžující pokrm k různým příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!