Losos grilovaný v alobalu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks limetka
400 g losos
2 lžičky olivový olej
čerstvý mletý pepř
mořská sůl
50 g čerstvý ovčí sýr

Postup přípravy receptu

  1. Z alobalu si odtrhneme 2 čtverce. Lososa rozdělíme na 2 porce

  2. Každou porci lososa dáme doprostřed alobalu. Porce osolíme, opepříme, zakapeme limetkou, olivovým olejem a zabalíme do alobalu

  3. Rozehřejeme si troubu s grilem. Lososa v alobalu vložíme do trouby pod gril. Z jedné strany jej grilujeme asi 8 minut, z druhé 6. Takto připravený losos jde udělat i na klasickém grilu

  4. Losos grilovaný v alobalu je vynikající doplněný ovčím sýrem a trochou octa balsamico.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!