Losos grilovaný v alobalu recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 ks limetka 400 g losos 2 lžičky olivový olej čerstvý mletý pepř mořská sůl 50 g čerstvý ovčí sýr
Postup Losos grilovaný v alobalu
Postup přípravy receptu
-
Z alobalu si odtrhneme 2 čtverce. Lososa rozdělíme na 2 porce
Každou porci lososa dáme doprostřed alobalu. Porce osolíme, opepříme, zakapeme limetkou, olivovým olejem a zabalíme do alobalu
Rozehřejeme si troubu s grilem. Lososa v alobalu vložíme do trouby pod gril. Z jedné strany jej grilujeme asi 8 minut, z druhé 6. Takto připravený losos jde udělat i na klasickém grilu
Losos grilovaný v alobalu je vynikající doplněný ovčím sýrem a trochou octa balsamico.