Maďarská pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce ocet
1 ks cibule
1 lžíce majonéza
4 lžíce kečup
2 ks feferonka
mletý pepř
4 ks sterilované okurky
400 g měkký salám
4 ks tavený sýr bez příchuti

Postup přípravy receptu

  1. Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme k varu a pak necháme vychladnout.

  2. Salám, sýr, feferonky, oloupanou cibuli a okurky nakrájíme na drobné kostičky nebo rozmixujeme.

  3. Po vychladnutí směsi to všechno smícháme a nakonec přidáme k pomazánce majonézu. Dobře promícháme.

  4. Maďarskou pomazánku můžeme podávat ihned.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!