Medailonky Rabštějn recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 100 g slanina 100 g olej sůl 40 g máslo 160 g kečup 150 g žampiony 2 dl červené víno mletý černý pepř 500 g jelení kýta bez kosti
Postup Medailonky Rabštějn recept
Postup přípravy receptu
-
Z jelení kýty bez kosti nakrájíme pátky o váze 100 g. Na osobu počítáme 2 plátky. Osolíme je, opepříme. Žampiony sloupneme a nakrájíme. Pár si necháme na ozdobu.
Slaninu krátce opečeme.
Plátky jelení kýty prudce opečeme na oleji, potom krátce podusíme na červeném víně, žampionech a kečupu.
Hotovou porci medailonků Rabštějn na talíři zdobíme opečeným plátkem slaniny a žampiony. Jako příloha se hodí hranolky nebo opečené brambory.